Монтаж и изграждане на индустриални халета

Областни градове

Панагюрище
Металообработване и конструиране на стабилни и качествени метални конструкции, както и тяхната поддръжка и ремонт. Faiar Ltd се занимава и с производство на части, поддръжка и производство на минно-кариерна техника, както и монтаж/демонтаж на едрогабаритни съоръжения.

Фирмата специализира в сферата на ремонти и услуги за индустриални предприятия - хидроизолации, индустриални подове, антикорозионни покрития.На базата на своя опит, дружеството успешно се утвърждава главно в сферата на промишленото строителство.

Пловдив
Фирма "Адлер ИН" ЕООД е основана през 1995 год. Специализирани сме в проектиране и изграждане и строителство на многофункционални промишлени сгради от метални и стоманобетонови конструкции, ригелни и фермени от горещо поцинковани черни профилни и листови стомани, ограждения и

Костинброд
Придобит голям опит в Строителство на къщи и сгради, покриви, зидария, арматура, кофраж, покрив, мазилка, вертикални планировки, ВиК, топло и хидроизолация, теракота, довършителни работи.

Дейността на фирма АГ Инженеринг е в областта на металообработката по следните основни направления: Метални изделия като врати, решетки, парапети, огради, тенти, промишлени съоръжения и изделия със специално предназначение. Метални строителни конструкции, покривни конструкции.

Основната дейност на фирмата е в сферата на услугите, както и в производството на метални конструкции. Фирмата се е специализирала в областта на лазерното рязане, а също така извършва и заваряване, огъване и изработка на детайли и възли – шлосерски операции.

Пловдив
ИНДУСТРИАЛНО СТРОИТЕЛСТВО, МЕТАЛНИ КОНСТРУКЦИИ, ХАЛЕТА, СКЛАДОВИ И ПРОИЗВОДСТВЕНИ ПОМЕШЕНИЯ бензино и газстанции, хладилни камери.ПРОЕКТИРАНЕ, ИЗПЪЛНЕНИЕ НА МЕТАЛНИ КОНСТРУКЦИИ Доставка и монтаж на топлозилационни панели, парапети, врати,

Пазарджик
Основната дейност на фирма БРОКС 2003 е: строителство - груб строеж, мазилки, метални конструкции, топлоизолации, окачени тавани, алуминиева и PVC дограма, ВиК, облицовки; благоустройство - вътрешен и външен фотодизайн, озеленяване; комунална дейност - сметосъбиране и извозване,

София
Фирма СКЕЛЕ ООД е основана през 2007г. и е една от водещите български компании в сферата на отдаване под наем и продажба на фасадни скелета, строителна механизация, алуминиеви кули и стълби. Дистрибутор за България е на немската фирма “Layher” Ltd. за а

Вече 20 години фирма Промет дизайн специализира в изработка и монтаж на широк спектър метални конструкции за промишлени, търговски, административни цели.

Монтаж и изграждане на индустриални халета


Индустриалните халета са сравнително евтин вариант за изграждане на сгради за производствени или складови помещения. Обикновено подобни халета представляват метална конструкция облицована с термопанели. Подобен вид съоръжение се пуска в експлоатация документално значително по-лесно поради преносимия си характер.

Изборът за строеж на индустриално хале пред този на масивно строителство, се осмисля от целите за които ще се използва и средствата които ще се вложат. За нуждите на складови помещения, в които стоката на едно производство, да бъде съхранена на сухо и защитено от атмосферни и други фактори, едно метално хале ще бъде най-добрата перспектива. Изработката и монтажа на индустриални халета не е типично строителна дейност и компаниите предлагащи подобно строителство разполагат с малко по-различен тип техника и механизация. Монтажа на индустриално хале може да включва използването на кранове, заваръчна техника и други, което прави строителството на халета, прецизна и отговорна задача. Сроковете за изграждане на едно индустриално хале са много по-кратки, от тези на масивно строителство, което е още едно предимство в тяхна полза.


Метални козирки и сенници , Метални конструкции , Метални конструкции (леки) , Метални халета
Прочети повече
Затвори