Карнобат е град в Югоизточна България. Той се намира в Област Бургас и се намира на еднакво отстояние от Бургас, Сливен и Ямбол. Градът е административен център на община Карнобат. Там се намира Институтът по земеделие. Към декември 2004 градът е на 47-мо място по население в България и

Карнобат
Фирма Йордан Великов ЕТ търговия с трактори, инвентар и резервни части за тях: лагери, ремъци, семеринги, вериги, филтри, гуми, масла и греси, изработка и ремонт на маркучи за високо и ниско налягане.

АВТОКОМПЛЕКС ХАЛЕЯ гр.Карнобат предлага на Вашето внимание следните продукти и услуги: КОРМИЛНА УРЕДБА - РЕЙКИ, КОРМИЛНИ НАКРАЙНИЦИ, АМОРТИСЬОРИ, ПРУЖИНИ, ТАМПОНИ, НОСАЧИ, ЛАГЕРИ И ДР. СПИРАЧНА СИСТЕМА - НАКЛАДКИ, ДИСКОВЕ, БАРАБАНИ, СПИРАЧНИ ЦИЛИНДРИ, СПИРАЧНИ МАРКУЧИ И ТРЪБИЧКИ.

Д-р Теодора Чилева е специалист ендокринолог, който приема пациенти в гр. Карнобат. Тя приема пациенти в кабинета си на ул. „Стара планина” 180, ет. 1, каб. 2 (в сградата на „МБАЛ - Карнобат” ЕООД).

Д-р Янка Стефанова е специалист детски болести и практикува в град Карнобат. Тя е много внимателна към малките си пациенти и техните родители. Д-р Стефанова разполага с нужната апаратура и опит, за да се грижи за деца от 0 до 18 годишна възраст. Д-р Янка Стефанова извършва следните услуги:

Карнобат
Център за настаняване от семеен тип за възрастни хора с деменция гр. Карнобат осигурява 24-часово здравно обслужване. Нашите компетентност,професионализъм и всеотдайност са гаранция за сигурността и качеството на услугите ни.Вашите родители са в добри ръце. За всяко семейство,за всеки наш

Карнобат
АЛТА КОЛОР ЕООД е основана през 2000 г. като оторизирана фирма за внос, търговия на едро и дребно с украински козметични продукти, притежаващи лечебен ефект. Ние предлагаме своите продукти в аптечната мрежа в страната, като сме изградили безусловно доверие в клиентите си благодарение на

Карнобат
Дейността на фирма Янков Комерс ЕООД е насочена към продажба на:Резервни части за трактори, Гуми леки и тежки, Малогабаритна техника, Фрези, Пръскачки, Косачки, Маркучи, Електрически и моторни помпи, Противопожарно оборудване, Бои и железария, Изработване на автомобилни.

Карнобат
Нина Пласт ООД е създадена през 2006 год и дейноста и е изработка и монтаж на РВС и АЛ дограма, вътрешни и външни щори и гаражни врати. Производственият цех и офисът на фирмата се намират в град Карнобат, на ул. „Москва” в двора на бившия автосервиз.

Агенция за недвижими имоти "Христима" купува,продава и наема апартаменти,къщи,парцели ,селски имоти и земеделска земя. В сайта на Агенция "Христима" - www.hristima.eu клиентите ни имат непрекъснат достъп до информацията за предлаганите от агенцията обекти, актуализирана ежедневно.

Партньори