Царево, известен в миналото като Василико и Мичурин, е град и пристанище в Югоизточна България. Той се намира в Област Бургас и е в близост до град Ахтопол. Отстои на 70 км югоизточно от Бургас. Градът е административен център на Община Царево.

ЕЛАТЕ ПРИ НАС - "Арапя " е една от най-красивите и живописни местности в южната част на българското Южното Черноморие. Красивия залив, плажа и планината образуват приказно съчетание. По време на почивката си можете да се възползвате от водолазно и сърф училище.

Доктор Румяна Георгиева е лекар, специалист педиатър в град Царево, Област Бургас. Доктор Георгиева предлага консултации, диагностика и лечение на детски болести.

Ние сме модерен и стилен 3 звезден хотел , разположен в Царево, Българската номер едно туристическа дестинация на черноморието.Хотелът ни има уникално местоположение.Той е единственият хотел, раположен точно на красивото пристанище в Царево.

Д-р Петя Рачева специализира педиатрия и извършва главно консултации и манипулации на деца, но от практиката и на общопрактикуващ лекар могат да се възползват и възрастни.

Ако искате, когато сутрин отворите очи, да виждате морето и слънцето да ви намига, елате при нас Бунгала Арапя - Георгиев. Независимо дали търсите спокойно и тихо място или атракции и бурен нощен живот. Отделете малка част от свободното си време за да изкарате едно незабравимо лято.

Фирма Стъклопласт СД град Царево е специализирана в усвояването и производството на лодки, моторни яхти, катамарани, корабно и текелажно оборудване. Фирмата е на българския и международен пазар от 1990г.

Разположен в Царево, Пансион Зоя предлага всички необходими условия за пълноценна почивка край морския бряг. Намира се в старата част на курортното селище и е на едва 300 метра от живописния плаж на къмпинг Нестинарка. Царево разполага с разнообразни развлечения.

Закуски Никита са създадени през месец декември 2013 г. и много бързо се налагат като едно от водещите заведения за бърза закуска в Царево. Много бързо наложихме услугата за поръчковите пици. Правим и безплатна доставка на клиенти, които нямат възможност да дойдат да си вземат поръчката.

Елегантен и изискан, 2 звездният хотел ще Ви привлече, за да се заредите с живителна енергия. Ще се насладите на нежно и грижовно отношение и ще почувствате "Класиката на морската почивка". Хотел "Панорама" е разположен в живописния град Царево на 100 метра от морския бряг. Хотелът

ФИРМАТА е нова на пазара в сферата на услугите, свързани с почистването на сгради и помещения, ремонтни, строителни и градински дейности. Запознайте се подробно със всички услуги с които екипът от фирма Дес-Плами ЕООД могат да Ви съдействат.

“Царево плаза” се намира в центъра на град Царево, на тихо и уютно място, предразполагащо към пълноценна и активна почивка. Луксозният хотелски комплекс разполага с двойни стаи /две легла или спалня/, всяка от които има комфортна баня и тоалетна, както и стаи със спалня + 2 легла.

Фирмата произвежда и предлага различни модели падащи вградени легла. Изработени професионално, със съвременен дизайн и конструкция, вградена подматрачна рамка, те за изключително удобни за ползване. Приложими навсякъде в дома: за детски стаи, дневни, спални, вградени в гардероб и друг вид

"Папия 2011" ЕООД гр. Царево е фирма специализирана в предоставянето на услуги, свързани с абонаментна поддръжка и управление на всякакъв тип сгради и прилежащите им територии - къщи, вили, апартаменти, кооперации, офис сгради и др. в сезона и извън него по южното черноморие.

Къща за гости Бата се намира в гр. Царево, кв. Василико (старият град), на 200 м. от плаж Нестинарка. Царево е черноморско градче, разположено на около 70 км от Бургас и на около 460 км от София. В миналото е носило имената Василико и Мичурин. Пристанището е било използвано от най-дълбока

Базата е нова и се намира в центъра на град Царево, на около 500 метра от Централния плаж. Предлага стаи с 2 легла, стаи с 3 легла, три

Ако имате предпочитания към природата, чисто море и плаж заобиколен от неописуема брегова ивица, горички, островчета и скали,ако искате да видите целия плаж на къмпинг Арапя,заповядайте при

Пасат България АД е успешно продължение на 30-годишната традиция на Пасат АД в производството на широк обхват продукти от стъклопласт, проектирани за промишления отрасъл и частния сектор. Компанията произвежда предимно за износ и е доказала добрите си

Тьрговски комплекс chicho tom предлага многообразие от стоки и услуги под един покрив. Комплекса разполага с магазин за хранителни стоки, склад за строителни материали,автомивка и обществена пералня. ЗАПОВЯДАЙТЕ ПРИ Н

ВИЛА ПЪНЧЕТАТА се намира на малкия плаж на къмпинг Арапя. На разположение на гостите на вилата е и вече доказалото се заведение Пънчетата. Предлагаме Ви двойни стаи и студиа, също така възможност за апартаменти.

За BUSINESS.bg


Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?