Ветеринарна клиника АЛГИ се намира в един от най-лазурните и слънчеви градове на Черно море - Поморие. Клиниката е създадена през 1991 година като малка стая-кабинет и е първото частно ветеринарно лечебно заведение в Поморие и региона.

Фирма ЗОИ - КЛИМА - гр. Поморие е официален търговски представител на фирмите БУЛКЛИМА ЕООД. Фирмата извършва доставка, висококачествен монтаж и сервизна поддръжка климатична и хладилна техника на територията на община

Доктор Красимир Сандев е ветеринар от град Поморие. Той предлага професионална ветеринарна грижа за Вашите любимци. Отнася се с внимание към животните и се стреми да им осигури най-доброто и ефективно лечение......

СТРОЙКОМ е компания, специализирана в строителството и продажбата на недвижими имоти (жилищни сгради, апартаменти, магазини, гаражи) на територията на град Поморие.

Д-р Милкова има Стоматологичен кабинет от 1993 година. Той се намира в центъра на град Поморие. Кабинетът предлага терапевтична, ортопедична и хирургична дейност. Работим с деца. Избелване на зъби с Bluedent-лампа. Стоматологичния Кабинет работи всеки ден - включително и събота до обяд.

Д-р Атанасов е специалист в лечението на детски заболявания. Той извършва профилактични прегледи, детски консултации, поставяне на имунизации, назначава лечение и проследява неговото развитие.

Pomorie property BG е вашият делови партньор в покупко - продажба на недвижими имоти. Pomorie property BG е нова и динамично развиваща се компания, която стремително се движи напред!

ЕТ „Михал“ – Михаил Михалев е създадена през 1990 г. и се занимава с производство на мебели. С натрупания опит, съвременни технологии и оборудване, ЕТ „Михал“ постига високо качество и печели доверието на партньорите и клиентите си. Съчетавайки добро качество и дизайн, фирмата предлага

Хотел Вива бийч в Поморие е открит през 2006 година. Намира се само на 50 метра от южния градски плаж, в близост до 5-звездните хотелски комплекси "Сънсет Ризорт" и "Феста Поморие Ризорт". В непосредствена близост се намират спирките за Стария град, гр. Бургас и Слънчев бряг.

Джули Пласт се занимава с производството на пластмаса и пластмасови изделия. Седалището и се намира в гр. Бургас. Фирмата е на пазара от дълги години и в нея работят изключителни професионалисти. Джули Пласт може да се похвали с дългогодишни коректни отношения с всички свои клиенти.

Основна дейност на АЗИМУТ – 6000 ЕООД е внос на машини за производство и пакетиране на козметика и битова химия, както и производство на козметика и битова химия. Luga.bg е специализиран сайт за популяризиране на продуктите от черноморска (медицинска) луга и лековита поморийска лиманна

Семеиният хотел отвори врати за свойте гости през 2007 г. и от тогава целогодишно посрещаме нашите посетители с уважение и грижи за техния незабравим престой. Намираме се на лесно място улицата срещу Автогарата и таксиметровата станция в новата част на около 300м. от топлия Южен плаж.

АСАНСЬОРЕН СЕРВИЗ ПОМОРИЕ се занимава с проектиране, производство, доставка, монтаж, подръжка на асансьорни инсталации и ескалатори.Реализирани проекти: - Бланео хотел Поморие - Гранд хотел Приморец(Бургас) - МОЛ (бургас) - КАРФУР - Форт Нокс

Почивна станция Далас е разположена на самият бряг на морето в град Поморие. Разполага със 11 двойни бунгала и 5 единични бунгала,разполагащи със самостоятелна баня и тоалетна,постоянно топла вода, три легла, хладилник,телевизор.

Хотелът се намира в гр.Поморие, на 150 м. от плажната ивица. Предлага конферентна зала и изгодни пакети за тийм билдинг, семинари и бизнес посетители. Хотелската база разполага със скромна зала за фитнес, масаж и сауни. Ресторант Инкогнито очарова с елегантност и стил, а кухнята може да

Артистичната сграда на Читалище Просвета е събрала творци и местни народни дейци, които поддържат фолклорната традиция жива.В читалището има обособени зони за библиотеката на град Поморие, компютърна зала, учебна зала, детски отдел, конферентна зала и модерни репетиционни зали.

Комплекс "При Американеца" се намира в старата част на гр. Поморие на брега на морето със собствена плажна ивица.

ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ ДАЯНА ТУР М е създадена през 2012 г и притежава лиценз РК-01-6928 от 09.05.2012.Фирмата работи успешно с партньори и клиенти от Русия, Украйна, Беларус, Молдова, Германия, Сърбия, Полша, Чехия и Словакия.

Мария Марин Йовов е насочена към транспортните услуги. Извършваме трансфери от летище Бургас и Варна до всяка точка на страната и обратно до летищата в Бургас, Варна и София.

Фирмата съществува от 7 години. Основната производствена база се намира на територията на Община Поморие. За производствени нужди ЗП Димитър Севастиянов използва собствена земя. ЗП Димитър Севастиянов разполага със собствена маточна база за производство на подложкови резници

За BUSINESS.bg


Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?