Марияна Маркова Джермова е нотариус в град Средец. В нотариалната кантората се извършват всички видове нотариални удостоверявания. Най-често срещаните са удостоверяване на подписи под пълномощни,декларации,преписи,нотариални покани,сделки с автомобили и недвижими имоти,завещания.

Община Средец се намира в югоизточна България, в югозападната част на Бургаска област. На север граничи с община Карнобат и Камено, на изток със Созопол и Малко Търново, на запад с Болярово и Стралджа, а на юг с Република Турция. Община Средец е една от 13-те общини в Бургаска област.

Нюстрой ЕООД е на пазара от 2006 г. Основната дейност на фирмата е Търговия с отпадъци и скрап. От 2013г. Нюстрой търгува с отпадъци от черни и цветни метали /ОЧЦМ/, излезли от употреба МПС/ИУМПС/, НУБА, електрическо и електронно оборудване, и др. дейности от разрешителното.

Средец
Aлaдacтpoй EOOД e фиpмa в ceлo Cpeдeц, cпeциaлизиpaлa ce в пpoизвoдcтвoтo нa издeлия oт дъpвo. Bcички пpeдлaгaни oт нeя пpoдyкти ca изpaбoтeни oт дъpвeн мaтepиaл c виcoкo кaчecтвo.

Само на 35 км. от гр. Бургас и 7 км. от центъра на гр. Средец в месността Божура се намира къща за гости Зеленика, разположена в тих и спокоен район, отдалечен от шума на забързаното градско ежедневие, сгушена сред многогодишни дъбове и диви божури.

Бест Бг Билд ООД е фирма с дългогодишни традиции в областта на сухото строителство. Ние предлагаме пълна гама строително-ремонтни дейности, чрез които вашия дом или офис ще се превърне в едно уютно и красиво място.

Преработка на полимери и производство на пластмасови изделия. Полиетиленово фолио 51-600см за обща употреба

Средно общо образование

Средец
Машиностроене. Малки специализирани самоходни машини. Вентилаторно строене. Металообработване.

Партньори