Монтаж и вътрешно оборудване на ВиК- и електроинсталации в офиси, жилищни кооперации, апартаменти.Външно захранване с ток и вода, монтаж на електромерни и разпределителни табла.Монтаж на ключове, контакти, телевизионни и интернет розетки, осветителни тела, датчици за движение.

Ахелой е град в Югоизточна България в състава на Община Поморие, Област Бургас. Намира се в на брега на големия Бургаски залив. Релефът е предимно равнинен, като на северозапад от града има лек хълмист терен, известен като местността Стролата (старото име Стрели баир). През града минава

Фирма Флореста е специализирана в областта на външно и вътрешно озеленяване, поддръжка на градини,изработка на класически, нестандартни, булчински букети и аранжировки, сватбени украси, украси за всякакви поводи и тържества.

Туристическа агенция, предлага почивни бази в Ахтопол

Туристически комплекс

Разполага с четири самостоятелни къщи. Разположени на 300 метра от плажа на Ахтопол. Всяка се състои от две спални, кухненски бокс, кабелна телевизия, хладилник, санитарен възел, веранда. До всяка от къщите има достъп с кола и безопасен паркинг

Ние предлагаме нови, чисти и уютни бунгала.Стаите не са големи, 10 кв.метра, 3 легла, теракот, закачалка/виенски тип/, скрин с 5 чекмеджета, стол.

Семеен хотел „Кокиче“

Хотели и хотелиерство

Продажба на лекарства и медицински консумативи.

Облекло - производство и търговия.

Общофункционално управление на държавата на централно и местно равнище

Дейности на други организации с нестопанска цел, некласифицирани другаде

Строителни, проектантски и транспортни услуги за хидромелиорациите.

Строителни материали

Бунгала - 2 звезди „Деси Димитрова“

За BUSINESS.bg


Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?