Хотелски комплекс Лагуна - Лозенец представлява ресторант и еднофамилен семеен хотел. Хотела е с категория 3* и е панорамно разположен на брега на Черно море. Хотелската част на комплекса е съвсем нова и заработи в началото на лято 2007.Разполагаме с 14 стаи, 2 студия и 2 луксозни стаи.

Семеен хотел Радо се намира в спокойното и романтично селце Лозенец, в близост до центъра и на около 350 м. от морето и плажа.Хотелът предлага: 10 стандартни двойни стаи (за 2+1 човека), 2 големи двойни стаи (за 2+2 човека) и 1 просторен апартамент (с 2 отделни спални).

ХОТЕЛ ДАМЯНОФ е разположен на 50 метра от плажната ивица в курортно селище Лозенец. Предлага на своите гости комфорт, модерна обстановка и обслужване на европейско ниво. Хотелът е на 4 етажа и разполага с 37 стаи, 17 от които са с изглед към морето.

Вила Марина - Докоснете се до прекрастното и китно селце Фазаново, намиращо се в Странджа планина, разположено в близост до Царево, Лозенец, Китен и до много други ваканционни селища. Село Фазаново предлага разнообразна гама от развлечения и гостоприемство на местни жители.

Комплекс „Екзотика” се намира на 700 м. от с.Лозенец - западна посока. Хотелът разполага с 19 двойни стаи/възможност за допълнително настаняване/ и 4 апартамента. Стаите и апартаментите са оборудвани с климатик, хладилник, телевизор.

Хотел Лозенец Бийч, Лозенец разполага с леглова база от 38 места. Хотела се намира на самата плажна ивица, с панорамна гледка и панорамна алея към плажа. Предлагаме стандартни двойни стаи и студия, които са с кухнанско обзавеждане.

Комплексът LLL притежава динамичен дизайн с ясно изразено югозападно изложение. Външният вид на сградата е типичен за морската архитектура и се вписва естествено в заобикалящата го обстановка. Монолитният комплекс има стоманобетонна скелетна конструкция. Фасадите са покрити с минерална

ХОТЕЛСКИ КОМПЛЕКС ЕКЗОТИКА се намира в с.Лозенец. Хотелът разполага с 19 четворни стаи и 4 апартамента. Стаите са оборудвани с климатик, хладилник, телевизор, а апртаментите разполагат с минибар.

Общофункционално управление на държавата на централно и местно равнище

Семеен хотел Христина се намира в курортно селище Лозенец в тиха улица на 300 метра от централния плаж

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?