Фирмата е основана 1990г., и извършва тази дейност от 2005г. управител и собственик на фирмата е Георги Илиев. Ние държим на качеството на услугите, които предлагаме, точността към клиентите и бързината при нужда от нас, ние разполагаме с необходимото оборудване, за да сме полезни на вас,

Несебър
Хотел Марина, Несебър разполага с леглова база от 40 места.

обществени поръчки

Несебър
Фирма КОРАЛ 2000 ООД извършва строително - проектанска дейност. Строежите са с акцент върху жилищните сгради. Друго перо от дейността на фирмата са продажбите на недвижими имоти.

Несебър
Хотел Виена - Несебър е приятен малък семеен хотел характеризиращ се със спокойна за почивка атмосфера, на 30 м от плажната ивица.

Несебър
Хотел Сандор е разположен в центъра на град Несебър на тихо и спокойно място на около 150 метра от морето и на 400 метра от южния плаж на Слънчев бряг. Идеално място за прекарване на Вашата почивка, хотел "Сандор" предлага много уют, лукс и спокойствие на

ХОТЕЛСКИ КОМПЛЕКС ДЕСИСЛАВА” & „РАЙКОВ се намира между Равда и Несебър,на 30 метра от морския бряг, с отдалеченост от центъра на Равда 1 км,а от Несебър на 2 км.

Несебър
Туристическа агенция

Туристическа агенция

Туристическа агенция