Фирма Бена Стоарт произвежда боза и млечни продукти.Фирмата е с предмет на дейност производство на боза с марката Бена - Стоат и Млечни продукти, безалкохолни напитки, както и отглежда и обработва ориз и жито. Бена Стоат има дългогодишен опит в производството на Боза и млечни продукти.

Изработка на висококачествени диоптрични очила. Разнообразни диоптрични рамки, диоптрични стъкла, контактни лещи, слънчеви очила, аксесоари, оптични очила, оптика Цалапица,

Основна дейност е производство на полимер-пясъчните продукти и продажба на оборудване за преработка на всички видове пластмасови отпадъ

Фирма ЕТ ТОВИ - ТОШКА ГАРИГОВА е специализирана в производство на дрехи за големи хора - тениски, шорти, анцузи, блузи, пуловери, жилетки, якета. Също така бельо и нощници, потници в големи размери.

Склад и магазин - всичко за строителството и ремонта.

Предучилищно и основно образование

Предучилищно и основно образование

Дейности на други организации с нестопанска цел, некласифицирани другаде

Общофункционално управление на държавата на централно и местно равнище

Марица - ППЗК се занимава с производство на ориз, вкл. семепроизводство, предлага селскостопанска продукция.

Производство и продажба на ягоди.

ДАНМАР 83 ЕООД произвежда пликове от хартия, които са екологично чисти, бързо разградими и рециклируеми. Предлага различни по вид и размер хартиени пликове, подходящи за хляб и хлебни изделия; дребни насипни продукти като ядки и семена и други.

За BUSINESS.bg


Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?