Фирмата е вносител на висококачествено спално бельо. Спалното бельо на Бахар Текстил радва със своя стилен дизайн и превръща спалнята ви в малък шедьовър. Това уникално спално бельо съчетава в себе си високи стандарти за качество на изработката и екологично чисти, естествени материали.

Къща за гости ПИОНОВИ се намира в село Баня, Новозагорска община – на 14 км от Нова Загора, на 30 км от Сливен и на 150 км от морето. Селото е сгушено в пазвите на Средна гора в долината на река Тунджа, която тече само на 250 метра от нашата къща за гости.

Фирма Авек Консулт ЕООД развива своята дейност в сферата на счетоводните и консултански услуги. Развиваме дейността си от 2007 г. Счетоводно обслужване на юридически и физически лицa.Счетоводно обслужване на юридически и физически лицa.

Автосервиза обслужва всички марки автомобили и предлага следните услуги: Никелиране на всякакъв вид материал, реставрира стари автомобили и предлага скоростната услуга: БОЯДИСВАНЕ ЗА 8 ЧАСА НА ТРИ ДЕТАЙЛА НА АВТОМОБИЛИ ПЪРВА СТЕПЕН

Къща за гости Левенти се намира в стария квартал на с.Баня, на 30 м. от старата Римска баня. Разполага с широк затревен двор с детски кът, оборудвана кухня и механа за гостите в типичен за региона стил с камък и дърво, камина на дърва и всичко необходимо за удобен и уютен престой.

ПОЧИВНА БАЗА СТРОИТЕЛ

Горско селско и рибно стопанство

Предучилищно и основно образование

Облекла - производство

град Баня
Занимаваме се с туризъм. Търсим инвестиции за реконструиране на туристически обект

Клуб за конна езда „Викора” предлага атрактивни забавления и приятно изкарване на ваканцията в района на гр. Банско. Само на 6 километра в китното селце Баня, се намира конната база на клуба. В днешни дни контакта на човек с конете е много по-ограничен. Възможност за прекарване на

Фирма Торнадо АДС предлага изработка и търговия на следните продукти: хартиени торби, рекламни торби, подаръчни торби, луксозни опаковки. Фирмата извършва и книговезки услуги.

Спа хотел Аспа Вила се намира в Село Баня - балнеоложки център и едно от най-старите села в разложка котловина, която е сгушена между красивите планински вериги на Рила, Пирин и Родопите.

В Баня, Банско, Джун и Дерек вашите шотландски домакини предлагат традиционното българско гостоприемство в АПАРТХОТЕЛ ПЕНБРО ДЕРЕКОВИ КЪЩИ. Каним Ви да се насладите на незабравими планински и езерни излети през пролетта, лятото, и есента, а през зимата на

Магазин за продажба на козметика и суве

Термо СПА – хотел “Римска баня” предлага отлични условия за рехабилитация и отмора, за спорт и развлечения, за почивка, ваканция, конференции, семинари, бизнес срещи и тийм билдинг.

Шивашки услуги.

Специализирани болници за рехабилитация - Национален комплекс ЕАД

Производство на хляб и тестени изделия, дърводелски услуги.

Дървообработване, услуги - дърводелски.

За BUSINESS.bg


Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?