Домът разполага с 12 двойни и 3 тройни стаи с веранда, голяма градина, кабелна телевизия, интернет и климатик. Постоянно медицинско присъствие в лицето на собственичката - медицинска сестра по професия. Невролог, психиатър и общо практикуващ лекар извършват прегледи периодично.

Фирма Махагон - Стоян и Син е специализирана в производството на всякакъв вид стандартен и нестандартен дървен амбалаж. Основната дейност на фирмата е производство на Дълвени Щайги и дървени палети. Дневният капацитет на фабриката за амбалаж е 5000 бр. щайги.

Фирма Арма Смолян ЕООД се занимава с производство и търговия на метали - арматурни заготовки и монтаж, заварени мрежи. Арма Смолян ЕООД предлага и транспортни услуги до обекта на клиента както в момента на покупката така и по предварителна заявка.

Wittmann Battenfeld GmbH е единствената фирма в света, предлагаща шприцмашини за пластмаса, автоматизация и периферни устройства за тях от една ръка.

Производство на метални конструкции - кофражи - подпори - рекламни билбордове - нестандартно оборудване.

Предучилищно и основно образование

Предучилищно и основно образование

Фирма “Юенг БГ” ООД е представител за България на Battenfeld Extrusionstechnik - екструдери за тръби, профили и фолио. Фирмата продава и сервизира и периферни устройства за екструдери и шприцмашини като сушилни, подкачващи, дозатори на оцветител на фирма

Ние чертаем и строим според изискванията на клиента. При нас може да си поръчате Cкандинавски тип дървена къща точно какъвто модел или размер искате без ограничения.

Производство на бебешко, детско, дамско и мъжко бельо и конфекция.

Производство на дървен амбалаж и мебели, гатерни услуги.

Производство на месо и месни продукти

Цех за производство на растителни масла.

Магазини за хранителни стоки - супермаркети, хипермаркети

Дейности на други организации с нестопанска цел, некласифицирани другаде

English translation is in progress or not avaiable.

За BUSINESS.bg


Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?