ЕООД “ГАП – 07” е фирма занимаваща се със изкопни, транспортни и строителни услуги. Фирмата е пряк наследник на ЕТ “ГАП – П. Стоянов”, създадена в началото на 2006 година. През периода на своето съществуване участва в изграждането на обществени, енергийни, жилищни обекти.

Сил-бетон ЕООД е специализирана и в направата на саморазливни подови покрития /епоксиди/, които се прилагат и изискват при хранително-вкусовата и млекопреработвателната промишленост.Както и изработката на алуминиева и пвц дограма

Delta Lasers Technology се занимава в областтта на лазерна оптоелектроника.Ние сме производители на различни лазерни системи в това се включват - индустриални лазери, лазерни системи за осветление, лазерни модули и лазерни сензори.

Фирма КОЛОС 2000 е дистрибутор на българските заводи, производители, директорни вносители от Италия, Испания и Словакия:

Войводиново
Унитемп ООД се занимава с преработка и транжиране на свинско и телешко месо. Фабриката е нова и е изградена по най-стрикните изисвкания на чистота и качество на Европейският Съюз. Гаранция за това е притежаването на НАССР сертификата, който дава право на

Производство на парфюмерия и козметика

Производство и търговия със спално бельо, олекотени завивки, бебешко и детско спално бельо, възглавници, покривки за вашия дом, хотел или почивна станция. Фирмен магазин: гр. Пловдив, бул. Христо Ботев № 92В, БТЦ"РИЛОН".

Фирма Кофи Сървис ООД се занива с отдаване на безплатни кафемашини за офиси, магазини, заведения и хотели (блок маса), и продажба на консумативи в Ho.Re.Ca. областта

Войводиново
Фирма Хиса предлага алуминиева , ПВЦ и дървена дограма , мебели от ламинирани плоскости и МДФ, интериорен дизайн на вашето жилище или офис .

Дейности на други организации с нестопанска цел, некласифицирани другаде

Общофункционално управление на държавата на централно и местно равнище

Доставка на камиони, самосвали, селскостопанска и строителна техника.

Строително-ремонтни услуги

Войводиново
Производство на бира, вино и спиртни напитки

Войводиново
Фирма Мулти Трейд 87 ЕООД се занимава със търговия на строителни,ЕЛ,ВйК,хидро и топлоизолаций.

За BUSINESS.bg


Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?