Delta Lasers Technology се занимава в областтта на лазерна оптоелектроника.Ние сме производители на различни лазерни системи в това се включват - индустриални лазери, лазерни системи за осветление, лазерни модули и лазерни сензори.

Войводиново
ЕООД “ГАП – 07” е фирма занимаваща се със изкопни, транспортни и строителни услуги. Фирмата е пряк наследник на ЕТ “ГАП – П. Стоянов”, създадена в началото на 2006 година. През периода на своето съществуване участва в изграждането на обществени, енергийни, жилищни обекти.

Войводиново
Ние от фирма ЕвърКлийн предлагаме пълноценни и ефективни решения в областта на хигиената, почистването и оборудването на санитарни помещения. Ние сме вносители на хартиени консумативи и диспенсъри, почистващи препарати и уреди на водещи компании в Европа.

Войводиново
Фирма КОЛОС 2000 е дистрибутор на българските заводи, производители, директорни вносители от Италия, Испания и Словакия:

Войводиново
Обувки

Производство и търговия със спално бельо, олекотени завивки, бебешко и детско спално бельо, възглавници, покривки за вашия дом, хотел или почивна станция. Фирмен магазин: гр. Пловдив, бул. Христо Ботев № 92В, БТЦ"РИЛОН".

Производство на парфюмерия и козметика

Войводиново
Унитемп ООД се занимава с преработка и транжиране на свинско и телешко месо. Фабриката е нова и е изградена по най-стрикните изисвкания на чистота и качество на Европейският Съюз. Гаранция за това е притежаването на НАССР сертификата, който дава право на

Партньори